Vilpas julkisti lauantaina sopimuksen päättyneellä kaudella Tanskassa kovaa jälkeä tehneen amerikkalaislaituri Darryl Partinin kanssa. Odotukset uuden vahvistuksen suhteen ovat Salossa korkealla.

Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki ottaa Partinin ilolla vastaan.

– Olemme seuranneet Partinia jo jonkin aikaa ja olen hieman yllättynyt, että pääsimme sopimukseen. Tiedän, että hänellä oli isompia tarjouksia pöydällä. Olemme tehneet yhteistyötä Partinin agentin kanssa aiemminkin ja sitä kautta luotto toimintaamme poiki mukavan lopputuloksen, valottaa Tupamäki sopimuksen syntyä Vilppaan tiedotteessa.

Minkälaisen pelaajan Vilpas Darryl Partinista saa?

– Monipuolisen laiturin, joka pystyy hyökkäämään tarvittaessa myös kakkospaikalla ja puolustamaan vastustajia paikoilla 1-3. Partin on tottunut scoraamaan, mutta ei ole kuitenkaan itsekäs pelaaja. Siitä kertoo jo miehen komeat heittoprosentit. Hän on ollut pidetty persoona omissa joukkueissaan ja auttaa meitä pitämään tempoa yllä kentällä, Tupamäki toteaa.