DJ Richardson vakuutti Kouvojen seura- ja valmennusjohdon keväällä, kun hän pelasi parin kuukauden ajan joukkueen riveissä. Richardsonille jäi hyvät muistot Kouvolasta ja odottaa paljon tulevalta kaudelta.

Richardson on erittäin tyytyväinen palatessaan tutulle Mansikka-ahon parketille kesätauon jälkeen. – Tuntuu todella hienolta palata Kouvoihin ja Kouvolaan sillä edellinen parin kuukauden visiittini oli erittäin mukava kokemus. Lisäksi on mukavaa tulla takaisin tuttuun yhteisöön ja ympäristöön sillä tunnen joukkueen ja kaupungin jo entuudestaan. Tämän lisäksi joukkueelle ja minulle itsellenikin jäi viime kaudesta nälkää päästä pelaamaan pidemmälle keväälle. Viime kauden joukkueemme oli hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta ja opin lyhyessä ajassa paljon uutta niin kokeneemmilta kuin nuoremmiltakin pelaajiltamme. Joukkueemme fanit olivat viime kaudella erinomaisia ja odotankin tapaavani heitä enemmän tulevalla kaudella sillä muutaman kuukauden aikana en ehtinyt tavata niin paljon joukkueemme kannattajia kuin olisin itse halunnut. Haluankin toivottaa tässä samalla kaikille faneillemme hyvää tulevaa Korisliigakautta. Se tulee olemaan kausi jota ei missään nimessä kannata missata, Richardson hehkuttaa Kouvojen sivuilla.

Hyvästä, tosin rikkonaisesta, viime kaudesta huolimatta Richardson tuntuu panostavan tulevaan kauteen todella kovalla kädellä. Tällä hetkellä miekkonen treenaa ehkä vielä karvan verran kevyemmin ja nauttii ansaitusta kesälomasta, mutta muutaman viikon kuluttua tahti muuttuu kertarykäyksellä.

– Olen harjoitellut jo nyt alkukesästä välillä todella kovaa saavuttaakseni sen mikä ei täysin toteutunut viime kaudella. Haluan olla yksi Korisliigan parhaista pelaajista ja auttaa osaltani joukkuettamme pääsemään pidemmälle pudotuspeleissä, vaikka aina mestaruuteen asti, jos kaikki palaset loksahtelevat kohdilleen. Noin 1,5 kuukautta ennen tuloani takaisin Kouvolaan alan harjoittelemaan 6-8 tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa. Teen aamulla kolme tuntia erilaisia drillejä ja nostan painoja. Iltapäivällä heittelen vähintään 1,5-2 tuntia ja teen vielä tunnin allastreeniä. Treenien päätteeksi saunon ja venyttelen kunnolla. Uskoisin olevani hyvässä kunnossa jo preseasonilla, Richardson vakuuttaa.