Golden State ja Philadelphia vaihtokaupassa

Golden State Warriors ja Philadelphia 76ers ovat tehneet vaihtokauppaa.

Golden State nappasi Jason Thompsonin Philadelphiasta ja toiseen suuntaan matkasi Gerald Wallace, joka juuri vastikään siirtyi seuraan Bostonista David Leen vaihtokaupan yhteydessä. Lisäksi Philadelphia sai käteistä ja varausoikeuksia.

Thompson kuului viime kaudella Sacramenton avainpelaajiin aloittaen 63 ottelua ja pelasi 6,1 pisteen ja 6,5 levypallon keskiarvolla ja on edustanut seuraa koko NBA-uransa ajan. Kesällä hän siirtyi vaihtokaupassa Philadelphiaan ja jatkaa nyt mestareiden riveihin. Wallace puolestaan pelasi Bostonissa 1,1 pisteen keskiarvolla, mutta hänen uransa pistekeskiarvo on mukavat 11,9.

Juttua korjattu 3.8.2015 klo 9.57.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.