Kouvot vahvistui täksi kaudeksi 28-vuotiaalla Cedric Latimerilla. Tuore vahvistus tuo nuorekkaaseen Kouvojen joukkueeseen lisää kokemusta.

Latimer on viettänyt kesän tiiviisti uudessa kotikaupungissaan Kouvolassa. Hän on tehnyt koko kesän kovaa työtä ollakseen valmis, kun Korisliigakausi lokakuussa alkaa. Kolmen kuukauden aikana on myös uusi ympäristö tullut jo hyvin tutuksi.

– Minulla on hyvä fiilis uudesta seurastani Kouvoista. Minut on otettu täällä hyvin vastaan ja kaikki ovat olleet positiivisia ja kannustavia, Latimer kehuu Kouvojen sivuilla.

Erityisen vaikutuksen Latimeriin ovat tehneet Kouvojen harjoitusolosuhteet.

– Kesä on sujunut treenaamisen näkökulmasta erittäin hyvin. Kouvolassa on ollut aivan mahtavat puitteet treenata ja hallille on päässyt joka päivä ja itse asiassa aina kun on halunnut. Arttu Kukkosen, Valtteri Leinon, Oskari Laineen ja Samuli Lehtosen kanssa treenasimme kesällä päivittäin. Mansikka-ahon urheiluhallin lisäksi olen treenannut myös paljon kaupungin urheilukentällä ja uimahallilla. Täällä myös huolletaan pelaajat hyvin ja sitä kautta treenaaminen helpottuu huomattavasti. Kaupunkina itse Kouvola on ollut mukava ja esimerkiksi koulurauhan julistus oli hieno tapahtuma, Latimer kertoo.

– Keskustan torikaraoke kuuluu hyvin keskiviikkoiltoina asunnon ikkunasta. Sunnuntaina saa aina herätä kirkonkellojen helinään ja muutenkin keskustassa asuminen on mukavaa.

Kouvojen tulevan Korisliigakauden joukkue alkaa olla pikku hiljaa kasassa. Tällä hetkellä kokoonpanosta puuttuu enää kaksi ulkomaalaisvahvistusta ja heidänkin osaltaan muutamat lähiviikot tuovat, niin vastauksen, kuin itse miehetkin Kouvolaan.

Kauniston Villen kanssa ollaan kotimaisista pelaajista se ns. kokenut kaksikko. Tosin Ville on vielä minuun nähden huomattavasti kokeneempi. Itselleni tämä on uusi tilanne, sillä olen tähän asti ollut joukkueessani aina niitä nuorempia pelaajia. Ville on ollut minulle todella suuri apu siinä, että olen tässä alussa päässyt uuteen joukkueeseen hyvin sisään ja ollaan tultu myös Villen kanssa ja koko joukkueena todella hyvin toimeen. Odotan innolla uuden kauden alkua ja sitä, että saan oppia häneltä vielä lisää asioita. Tämän hetken joukkue vaikuttaa todella lupaavalta. Lähden tähän kauteen todella toiveikkaana ja odotan paljon tältä joukkueelta. Uskon myös, että tulemme menestymään mukavasti, Latimer päättää.