Pelaajalegendat Terhi Airas, Teijo Finneman ja Larry Pounds sekä monitoimimies Juhani Salmenkylä muodostavat Suomi-koriksen Hall of Famen vuosikerran 2015.

Hall of Fame -jäsenyys on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen koripalloon vaikuttaneille henkilöille, ja valinnoista vastaa asiantuntijaraati, jossa on mukana Koripalloliitto, Koripallosäätiö, Koripallomuseo ja Suomen Urheilumuseo.

Vuosina 2009–10 valittiin legenda-nimikkeellä pelaajat, joista muodostettiin 2012 Suomi-koriksen Hall of Famen perusta. Hall of Fameen voidaan valita suomalaisen koripallon hyväksi tehdystä työstä ansioituneita pelaajia, valmentajia, erotuomareita, järjestö- ja seuraihmisiä tai muita koripallon parissa toimineita henkilöitä.

Aiemmin Suomi-koriksen Hall of Fameen on valittu Kari Liimo, Raimo Lindholm ja Kalevi Tuominen (2009), Jouko Heikkinen, Gerald Lee Sr, Risto Lignell, Anssi Rauramo, Kalevi Sarkalahti ja Tapio Sten (2010), Hilkka Hakola, Esko Karhunen ja Pentti Salmi (2012), Timo Lampén, Lea Hakala, Robert Petersen ja Jorma Pilkevaara (2013) sekä Kari-Pekka Klinga, Pertti Laanti, Eero Saarinen ja Erkki Hiltunen (2014).

Airas pelasi peräti 22 kautta SM-sarjassa ja voitti sinä 13 mitalia joista kolme oli kultaista. Hänen uralleen mahtuu myös 137 maaottelua ja hän edusti Suomea kolmissa EM-kisoissa.

Finneman pelasi 10 kautta SM-sarjaa Helsingin Kisa-Tovereissa ja voitti sinä aikana viisi mestaruutta ja kolme hopeaa. Lisäksi hänellä on tilillään 117 maaottelua. Hän oli mukana Tokion olympiajoukkueessa 1964 ja EM-kisoissa 1965 ja 1967. Hän oli myös ensimmäinen suomalainen ammattilaiskentillä, kun hän pelasi Ruotsissa Helsingborgissa ja Itävallassa Klosterneuburgissa sekä USA:ssa Dowlingin yliopistossa.

Pounds kuuluu SM-sarjan kaikkien aikojen ukkomaalaispelaajiin, kun hän pelasi SM-sarjassa peräti 14 kauden ajan. Hän edusti koko uransa KTP:tä lukuun ottamatta kahta peliä, jotka pelasi Forssan Alussa. Palkintokaapissa hänellä on neljä Suomen mestaruutta, neljä hopeaa, yksi pronssi sekä peräti seitsemän Suomen cupin voittoa. Hän voitti korikuninkuuden SM-sarjassa peräti viidesti.

Salmenkylä toimi Koripalloliiton puheenjohtajana 1969-1972 ja myös useissa eri luottamustehtävissä. Pelaajana hän pelasi kahdeksan kautta SM-sarjassa ja voitti sinä aikana seitsemän SM-kultaa. Peliuransa jälkeen hän toimi myös erotuomarina oli muun muassa Tokion olympialaisissa sekä EM-lopputurnauksissa viheltämässä. Hän on myös Koripalloliiton kunniajäsen.