Yhteensä 14 kautta Korisliigassa pelannut, kaksi mestaruutta ja yhteensä kuusi SM-mitalia sekä neljä cup-mestaruutta voittanut Pasi Riihelä ottaa uuden askeleen, kun hän siirtyy Divari B:ssä pelaavan Namika Lappeenrannan valmennukseen. Asiasta uutisoi Etelä-Saimaa sivuillaan.

Riihelä toimii myös seuran puheenjohtajana ja liittyy nyt valmennuspuolelle.

— Liigavalmennukseen aika ei olisi missään nimessä riittänyt, mutta tämä alempi divisioonataso antaa työn ohessa tilaa valmentamiseenkin, Riihelä kertoo Etelä-Saimaan Sanomien sivuilla.

40-vuotias Riihelä aikoo ammentaa omista kokemuksistaan oppia pelaajilleen.

Toivottavasti pystyn siirtämään pelaajille myös sitä intoa ja taistelua, jota itse kentällä tunsin.

Vielä kaksi kautta sitten Namika pelasi Korisliigassa, mutta on vapaaehtoisesti pudottanut sarjaporrastaan pykälällä kausien päätteeksi, vaikka pelillisesti se olisi sarjassa säilynytkin. Lappeenrannassa rakennetaankin maltillisesti uutta nousua.

— Me pyrimme rakentamaan joukkueen pitkälti omien nuorten ja Lappeenrantaan tulevien opiskelijoiden varaan. Tarkoitus on kehittää pelaajia niin, että joukkue olisi lähivuosina valmis nousemaan takaisin A-divisioonaan, Riihelä valottaa.