Viimeksi kaudella 2012-13 NBA:ssa pelannut Lamar Odom löydettiin nevadalaisesta bordellista tajuttomana ja kiidätettiin sairaalahoitoon.

Urallaan yli 1000 NBA-ottelua pelannut Odom löydettiin tiistaiyönä nevadalaisesta bordellista ja vietiin läheiseen sairaalaan. Häntä yritettiin siirtää Las Vegasiin sairaalaan helikopterilla, mutta 208-senttinen Odom oli liian iso kopteriin, joten hänet kiidätettiin Las Vegasiin ambulanssilla. Odom vietti pari yötä bordellissa, mutta kun hänestä ei iltapäivään mennessä näkynyt huoneestaan, kaksi bordellin työntekijää meni tarkastamaan hänen tilaansa ja hänet löydettiin makaamassa mahallaan ja tajuttomana. Hänen tilastaan ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lakers pelasi Las Vegasissa samaan aikaan harjoitusottelua ja ottelun jälkeen Kobe Bryant riensi ystävänsä avuksi sairaalaan.

Odom pelasi uransa aikana Clippersissä, Miamissa, Lakersissa sekä Dallasissa voittaen uransa aikana kaksi NBA-mestaruutta. Hänet tunnetaan myös tosi-tv -tähti Khloe Kardashianin aviomiehenä, mutta parilla on eroprosessi meneillään. Viimeisten vuosien aikana Odom on kärsinyt alkoholi- ja päihdeongelmista.