Helsinki Seagulls jatkoi vahvoja esityksiään Korisliigan perjantai-illan ainoassa ottelussa, kun se voitti kotonaan Kauhajoen Karhun lukemin 82-74 (32-34). Voitto oli helsinkiläisille jo kuudes perättäinen.

Avauspuolikkaan jälkeen vierailija Karhu johti ottelua vielä kahdella pisteellä, mutta isolta tauolta palattaessa kotijoukkue löysi koneestaan yhden vaihteen lisää.

Kolmannen jakson jälkeen Seagulls oli jo selvittänyt tiensä johtoasemaan, mutta päätösneljännes kuljettiin kuitenkin lähes kalkkiviivoille asti tasaisissa tunnelmissa. Seagullsin 71-69 –johdon jälkeen tempaisivat isännät kuitenkin 7-0 kirin, ja karkasivat lopulta vakuuttavaan 82-74 (32-34) –kotivoittoon.

Seagullsin valmentaja Mikko Larkas oli tyytyväinen voittoon, mutta löysi suojattiensa otteista myös parannettavaa.

– Olimme ensimmäisellä puoliskolla niin passiivisia, että ero olisi voinut revetä isoksikin. Toiselle puoliskolle teimme merkittävän tason noston ja aloimme pelata itsemme näköistä peliä, Larkas sanoi koripalloliiton sivuilla.