Koripallofanit saivat NBA:lta mahdollisuuden kysellä vapaasti kysymyksiä Miami Heatin tähtipelaaja Chris Boshilta. Yksi kysymyksistä koski sitä, miksi Bosh pelaa juuri Heatin toisen tähden Dwyane Waden kanssa niin hyvin yhteen pelikentällä.

– Olemme kokeneet yhdessä niin monet taistot. Käyneet läpi monet pelit ja eri tilanteet. Hän on ollut naapurini ja olemme enemmän kuin joukkuekavereita. Hän on minulle hyvä läheinen ystävä, Bosh paljastaa.

– Olemme potkineet toisiamme eteenpäin äärirajoille ja yrittäneet pysyä siellä. Se on hieno asia. Sitten kun uramme on ohi, voimme ylpeinä katsoa taaksemme ja miettiä, kuinka hienoa kaikki oli.

– Esimerkki muille lähtee meistä, kun yritämme saavuttaa mestaruutta. Meidän pitää joka ilta tehdä ja näyttää parhaamme, koska tiedämme että kaikki tarkkailevat meitä, Bosh päättää.