Sasu Salinin Gran Canaria nappasi kovan vierasvoiton, kun se kukisti Eurocupissa Hapoel Jerusalemin. Shawn Huffin Ludwigsburg teki sen sijaan hukkareissun Pietariin.

Gran Canaria otti jatkolohkon avausvoiton voittamalla Hapoel Jerusalemin selvästi 75-64. Hieman heittonsa kanssa viime aikoina tuskaillut Salin sai sihtinsä tällä kertaa kohdilleen, kun kolmoset upposivat 5/9 ja hän tilastoi 20 pistettä ollen joukkueensa paras pistemies. Lisäksi hän otti kaksi levypalloa, kolme riistoa ja antoi kaksi korisyöttöä.

Ludwigsburg ja Zenit kävivät tiukan taistelun voitosta, joka lopulta kääntyi kotijoukkueen eduksi 83-80. Ludwigsburg oli lyhyttä toisen jakson hetkeä lukuun ottamatta takaa-ajajana eikä kiri aivan riittänyt loppuun saakka. Huff heitti 20 minuutissa kuusi pistettä ja otti yhden levypallon.