Loimaan Bisons kärsi tappion VTB-liigassa Euroopan mahtiseura Moskovan TsSKA:lle luvuin 98-82 Vantaalla pelatussa ottelussa. Bisons pelasi 25 minuuttia tasaväkistä koripalloa, mutta hyytyi lopussa ja TsSKA karkasi kivenkovan rutiinitasonsa avulla voittoon. Puoliajalla joukkueiden piste-ero oli vain viisi pistettä (45-50).

Bisons kävi parhaimmillaan ensimmäisellä neljänneksellä seitsemän pisteen johtoasemassa. Martin Zeno oli joukkueen paras pistemies tehtyään 18 pistettä. Kaksinumeroisille pistelukemille itsensä heittivät Aubrey Coleman (12 pistettä/9 levypalloa/4 syöttöä), P.J. Hill (10/4/3), sentteri Ike Udanoh (11/3) ja Matias Ojala (10/5).

Vierailijoilta eniten vakuutti Venäjän maajoukkueen vakiokasvo Vitali Fridzon 26 pisteellä. Moskovalaiset ovat hävinneet täten vain yhden ottelun tämän kauden VTB-liigassa ja johtavat sarjaa.