Sasu Salinin edustama Gran Canaria murskasi Eurocupin jatkolohkojen viimeisellä kierroksella vieraskentällä Hapoel Jerusalem BC:n 108-61 (58-25). Voiton myötä Gran Canaria etenee Eurocupin neljännesvälieriin lohkonsa piikkipaikalta. Shawn Huffin Ludwigsburg voitti Eurocup-kierroksella lohkokärjen, mutta ei edennyt jatkoon.

Gran Canaria oli ylivoimainen alusta lähtien vieden avausneljänneksen jo 31-12 ja johtaen puoliajalla peräti 58-25. Salin (3/1) kuului joukkueensa aloitusviisikkoon, mutta pelasi vain ratkaisuhetkillä eli ensimmäisellä neljänneksellä 7 minuuttia.

Gran Canaria voitti H-jatkolohkon viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkue kohtaa neljännesvälierissä ranskalaisen Limoges CSP:n.

Shawn Huffin Ludwigsburgin osalta Eurocup päättyi 85-72 (45-37) -voittoon Pietarin Zenitistä, mutta voitto ei riittänyt jatkopaikkaan asti. Kolmella voitolla ja kolmella tappiolla Ludwigsburg olisi vielä tarvinnut Umana Reyer Venicen voiton Stelmet Zielona Gorasta, mitä ei tapahtunut.

Huff haki yhden levypallon ja yhden riiston reilussa 5 minuutissa ennen virhetilinsä täyttymistä.