Bisons taipui jatkoajalla VTB-liigassa

Bisons taisteli kapealla kokoonpanolla urheasti Jeniseitä vastaan, mutta joutui taipumaan lopulta jatkoajalla 99-110 (94-94, 53-47).

Bisons lähti otteluun vahvasti ja johti tauolle mentäessä ottelua kuudella pisteellä. Kolmannella Jenisei kuitenkin nousi rinnalle ja ohi. Viimeisellä neljänneksellä johto vaihtui useaan otteeseen ja Bisonsilla oli lopulta mahdollisuus kuitata voitto, mutta Ronnie Clarkin ja Ville Mäkäläisen yritykset menivät viime hetkillä ohi. Näin ottelu meni jatkoajalle.

Jatkoajalla Jenisei oli kuitenkin selkeästi vahvempi kuitaten lopulta ottelun nimiinsä.

Bisons pelasi kahdeksan miehen rotaatiolla ja joutui kuormittamaan avausviisikkonsa pelaajia todenteolla. Jokainen avausviisikon pelaaja urakoi vähintään 35 minuuttia ja Mäkäläinen ahersi kentällä peräti 42 minuuttia. Bisonsin pisteykkönen oli 29 pistettä heittänyt PJ Hill ja paluun kentille tehnyt Clark heitti pisteen vähemmän. Tuukka Kotti tilastoi 20/12 ja Remon Nelson 13. Bisonsin riveissä nähtiin uusi pelaaja, kun Tayloe Taylor pelasi reilut 14 minuuttia ja kasasi kolme pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.