Los Angeles Lakersin D’Angelo Russell on joutunut tiukkaan syyniin joukkueessaan, kun hän kuvasi salaa videon Nick Youngista, kun tämä paljasti pettäneensä kihlattuaan. Videon julkitulon jälkeen Russell on joutunut epäsuosioon joukkueessaan ja selvitti tilannetta ennen viime yön ottelua Miamia vastaan.

Russell on saanut myös kotiyleisön vihat niskaansa tapahtuneen johdosta, sillä hänelle buuattiin hänen tullessaan kentälle ja jopa tehtyjen korien jälkeen. Russell puhui tapauksesta lehdistölle ennen Miami-ottelua.

– Tuntuu niin pahalta kuin vain mahdollista. Toivoisin, että pystyisin korjaamaan asiat heti, mutten voi, Russell pyyteli anteeksi.

Russellin kuvaama video päätyi viihdesivustolle, joka julkaisi sen Twitterissä. Russell vakuuttaa, ettei hän ole lähettänyt videota kenellekään eikä julkaissut sitä eikä tiedä miten se on vuotanut julkisuuteen.

– Se on se asia mitä yritän selvittää, minä ja joukkueeni. Minulla ei ole mitään aavistusta miten se tuli julki.

Young on kihloissa australialaisen räppäri Iggy Azalean kanssa ja parin häitä oli siirretty jo ennen videon tultua julki.