Sasu Salin oli Gran Canarian pistekärki 15 pisteellä Espanjan pääsarjassa, kun laspalmaslaiset selättivät selkeästi vieraskentällä Obradoiro CAB:n 68-80 (26-39). Petteri Koponen taas pussitti 11 pistettä VTB-liigassa Himkin voittaessa latvialaisen VEF:n 79-89 (41-38).

Gran Canaria repäisi eron toisella neljänneksellä, kun Salin kuljetti pallon täydessä vauhdissa kolmosviivalle ja laukaisi kolmosellaan Gran Canarian kymmenen pisteen johtoon 24-34. Salin (15/3/1 syöttöä) naulasi koko pelissä viisi kolmosta kymmenestä yrityksestä.

Gran Canaria on sarjataulukon viidennellä sijalla yhden voiton päässä Saski Baskoniasta.

VTB-liigassa Himki vei tulikuuman ensimmäisen neljänneksen 23-30. Alekei Shved (15/3/4) heitti ensimmäiseen kolmeen minuuttiin kolme kolmosta ja kokonaisuudessaan Himki naulasi kaaren takaa ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin 8 kolmosta 11 yrityksestä.

VEF kiri takaisin iholle, mutta puoliajan jälkeen Himki keräsi 10 pistettä hipovan johdon, jonka moskovalaiset kykenivät pitämään ongelmitta loppusummeriin saakka. Koposen (11/0/3 syöttöä) ja Shvedin lisäksi Himkiltä onnistuivat Josh Boone (16/12) ja Tyrese Rice (20/1).

Turkin pääsarjassa Lassi Tuovin Besiktas keräsi ensimmäisellä puoliajalla vankan 52-38-johdon, mutta vierasjoukkue Muratbey Usak kiri tilanteeksi 71-65 kolmannen neljänneksen päätteeksi. Besiktas kesti vieraiden loppukirin ja voitti lopulta neljällä pisteellä 95-91.

Erik Murphy ei ollut kokoonpanossa, kun Buyukcekmece hävisi Turkin pääsarjassa Darussafaka Dogusille 93-70 (39-26). Darussafaka vei päätösneljänneksen peräti 6-22.

Saksan Bundesliigassa Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners teki selvää jälkeä Löwen Braunschweigista loppunumeroin 59-77 (30-40). Skyliners kasvatti eroa tasaisesti neljännes kerrallaan.