Loimaa Bisonsin kausi tuli päätökseen myös VTB-Liigan osalta, kun sarjassa yhdeksäntenä oleva Krasni Oktjabr haki sarjapisteet Loimaalta väkevän toisen puoliajan turvin lukemin 72-109 (38-46). Bisonsin saldoksi muodostui 30 ottelusta kahdeksan voittoa.

Vajaamiehisenä otteluun lähtenyt Bisons aloitti kamppailun terävästi vieden avausneljänneksen nimiinsä 25-22. Toisella neljänneksellä (13-24) vieraiden kone alkoi kuitenkin käynnistyä kunnolla, mutta puoliajalle mentiin loimaalaisten ollessa vielä iskuetäisyydellä.

Puoliajalta kentälle asteli kuitenkin kovaa vauhtia ylläpitävä Krasni Oktjabr, jonka jalkoihin Bisons jäi totaalisesti viimeisen 20 minuutin aikana. Levypallot (37-48) nimiinsä vienyt vierasjoukkue viimeisteli kahden pisteen heittonsa murhaavalla 73% tarkkuudella, eikä kotijoukkue löytänyt puolustuspäässä keinoja venäläisjoukkueen pysäyttämiseksi.

Bisonsin suurin valopilkku oli hyvällä prosentilla peräti 31 pistettä pussittanut Yannick Franke (31/7). Frankea säestivät 15 pisteen edestä Remon Nelson sekä uransa viimeisen ottelun pelannut Eero Aaltonen (8/3).