Kovat siirtopommit NBA:ssa saivat jatkoa, kun tähtitakamies Dwyane Wade jättää Miami Heatin ja siirtyy Chicago Bullsin riveihin. Wade on sopinut seuran kanssa kaksivuotisesta ja 47,5 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksesta.

Wade on pelannut koko tähänastisen 13-vuotisen uransa Miamissa voittaen seurassa muun muassa kolme mestaruutta. Nyt Wade palaa kuitenkin kotikonnuilleen, sillä hän on lähtöisin nimenomaan Chicagosta.

Wade havitteli Miamista kolmen vuoden sopimusta, mutta sitä seura ei 34-vuotiaalle pelaajalle tarjonnut. Waden perässä oli myös Denver, joka tarjosi kahden vuoden ja 52 miljoonan dollarin arvoista sopimusta ja huhuissa pyöri myös siirto Clevelandiin, jossa hän pääsisi jälleen pelaamaan hyvän ystävänsä LeBron Jamesin kanssa, mutta lopulta vaaka kallistui Chicagon suuntaan.

Wade on uransa aikana tilastoinut keskimäärin 23,7 pistettä, 4,8 levypalloa, 5,8 korisyöttöä sekä 1,7 riistoa ottelua kohden.