Karhu ja takamies Joonas Lehtoranta ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen.

KTP:n kasvatti, ja koko pääsarjauransa kotkalaisten riveissä pelannut, Lehtoranta on saavuttanut urallaan Korisliigassa hopeaa ja kaksi pronssia. Viime kaudella Lehtoranta teki 5,4 pistettä ja otti 2 levypalloa ottelua kohden. Kaudella 2014-2015 Lehtoranta teki 8,1 pistettä/ otti 1,9 levypalloa ja jakoi 1,9 syöttöä ottelua kohden. 194 senttinen ja 75 kiloinen takamies on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo 215 pääsarjaottelua ja pukenut maajoukkue paidan päälleen 86 nuorten maajoukkueen pelissä. Lisäksi hänellä on 10 haastajamaajoukkueen peliä pelattuna.

– Tunnen Joonaksen vuosien takaa ja tiedän hänen potentiaalinsa. Joonas on lahjakas pelaaja ja toivottavasti saamme kehitettyä häntä pelaajana. Varmasti Bojan voi auttaa häntä esimerkillä takamiehen tehtävissä ja sitä kautta hän sopii meidän rosteriin erinomaisesti, Karhun valmentaja Sami Toiviainen kommentoi sopimusta Karhun sivuilla.

Karhulla on meneillään muutamia neuvotteluita kotimaisten pelaajien kanssa ja kahdelle jenkille on tehty tarjoukset. Jos kaikki menee putkeen, voi Karhu tiedottaa uusista pelaajasopimuksista jo lähiaikoina.