Korisliigan hallitseva Suomen mestari Kouvot on tehnyt sopimuksen amerikkalaislaituri Justin Browningin kanssa.

Browning on 193-senttinen Western Carolina -yliopiston kasvatti, joka vastikään päättyneellä seniorikaudellaan tehtaili 9,8 pistettä ja 6,0 levypalloa ottelua kohden. Päävalmentaja Pieti Poikola pitää Browningia erittäin potentiaalisena pelaajana.

– Justin on erinomainen pelaaja avoimella kentällä. Lisäksi hänen pelaamisensa intensiteetti kentän molemmissa päissä on poikkeuksellisen korkea. Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet identiteettimme kannalta ja määräävät tekijät kaikissa rekrytoinneissamme, Poikola sanoo ja lisää, että varsin aktiivisesti käsillään puolustavan, äärimmäisen kilpailullisen Browningin pelissä on myös paljon kehitettävää.

– Justinin kehityskohteita on käyty seikkaperäisesti läpi videolta hänen itsensä ja agenttinsa kanssa. Olemme sopineet kuuden viikon koeajasta, ja tuona aikana noissa kehityskohteissa on saatava tuloksia. Kaiken kaikkiaan tämä hieman epätyypillinen sopimus on mieluisa haaste valmennukselle. Luotamme siihen, että talenttivalmentajiemme johdolla saamme Justinista jalostettua erinomaisen Korisliiga-pelaajan, Poikola sanoo Kouvojen sivuilla.