Kobrat on vahvistanut rivejään 203-senttisellä urheilullisella Jamal Jonesilla.

Jones pelasi viime kaudella Ranskan Pro B:ssä Lillen joukkueessa 18 ottelua 13 pisteen ja 4 levypallon keskiarvolla. Jones kuitenkin kutsuttiin kesken kauden NBA-seura Philadelphia 76ersin toimesta farmijoukkue Delaware 87ersiin, jossa mies oli pelannut jo aiemmallakin kaudella.

NBA:n kehityssarjassa Jones teki 5,4 pistettä ottelua kohden. Yliopistotaustaltaan Jonesin historia on värikäs. Parhaan kautensa hän pelasi arvostetun Texas A&M:n riveissä. Jones oli kaudella 2013-14 teksasilaisten paras pistemies 13,3 keskiarvollaan.

– Jamal on ulottuva, urheilullinen ja epäitsekäs pelaaja. Hän pelaa paikkoja kaksi ja kolme, sillä hän on erinomainen heittäjä, Kobrat-luotsi Damion Dantzler miettii seuran sivuilla.

Kobrilla on nyt kasassa sopimukset amerikkalaisten Jonesin ja Stephen Hurtin kanssa. Kotimaisia pelaajia edustavat Jussi Turja, Ville Turja, Tuomas Viertola ja Marius van Andringa. Lauantaina Kobrat järjestää tiedotustilaisuuden, jossa paljastetaan seuran uusi profiilihankinta.

– Lauantaina on luvassa iso uutinen, ei pelkästään lapualaisille, vaan koko suomalaiselle koripalloväelle. Meillä on takataskussa parikin isoa yllätystä, mutta ehkä lauantaina paljastetaan se tietyllä tapaa suurin, Dantzler myhäilee.