Seagullsin takamies luettelee Korisliigan kolme suosikkia – ”Ollaan lähellä kärkeä”

Helsingin Seagulls avaa Korisliiga-kautensa viime kevään pronssiottelun uusinnalla BC Nokian vieraana.

– Hyvissä tunnelmissa lähdetään kauteen. Tämä kesä on tuntunut jotenkin pitkältä, ja nyt päästään hyvään joukkueeseen ja aloittamaan kausi. Mikäs sen hienompaa, Seagullsin Antto Nikkarinen kertoo tuntemukset kauden alla SuomiKoris-sivustolle.

Viime kaudella neljänneksi sijoittunut Seagulls lähtee nostamaan sijoitustaan.

– Haluan aina olla parempi kuin viime vuonna ja auttaa joukkuetta entistä paremmin. Ei ole niin kirkkaat henkilökohtaiset tavoitteet. Mutta jos joukkue menestyy paremmin kuin viime vuonna, niin silloin on varmaan pelattu paremmin viime kauteen verrattuna.

Nikkarinen näkee myös, missä Seagullsin pitää pystyä parempaan tällä kaudella.

– Parannettavaa omassa pelissä olisi saada tasaisuutta, viime vuonna oli hyviä ja huonoja jaksoja, ja jos huonot jaksot saataisiin jätettyä vähemmälle se olisi hyvä. Joukkueena pitää myös löytää tasaisuus. Viime kaudella pelattiin syksyllä ja keväällä hyvin ja siinä välissä aika pitkään pelattiin huonosti. Huonoja jaksoja pitäisi myös joukkueena saada pois, Nikkarinen näkee mitä viime kaudesta pitää parantaa.

Seagullsissa on ollut kesän aikana muuttoliikettä.

– Noin puolet joukkueesta on vaihtunut, mutta omasta mielestä se on tervettä vaihtuvuutta. Aika pitkälti viime kauden runko jatkaa, mikä on hyvä asia varsinkin alkukaudesta. Uudet pelaajat tuovat aina jotain uusia elementtejä ja niitä pitää pystyä käyttämään hyväksi ja mielestäni meillä on hyvä paketti uutta ja vanhaa kasassa, Nikkarinen kertoo joukkueen kesän muutoksista.

Nikkarinen uskoo Seagullsin olevan sarjan kärkikastissa.

– Mielestäni ollaan aika lähellä kärkeä. Kataja on varmasti kova. Nokia on varmasti kova. Muista on vaikea sanoa. Aika paljon joukkueet ovat muuttuneet, muuten voimasuhteista on vaikea sanoa. Nikkarinen kertoo ketä näkee liigan kovimpina joukkueina.

BC Nokia – Helsingin Seagulls on nähtävissä Fanseat.com-palvelussa. Ottelu alkaa klo 18.15.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.