Pyrintö hankki uuden takamiehen – ”Korvaa pituudessa puuttuvat senttinsä muilla ominaisuuksillaan”

© Kuva: Getty Images

Pyrinnön Korisliiga-joukkue vahvistuu, kun amerikkalainen pelinrakentaja Andre Stringer lentää Mississipistä Tampereelle perjantaina iltapäivällä.

Stringer (178 cm/86kg) on 25-vuotias Louisiana State Universitysta valmistunut nopea ja taitava takapelaaja. Yliopistossa hänen tilastokeskiarvonsa olivat 11,7 pistettä, 2,4 levypalloa ja 2,59 syöttöä.

Syvästä etelästä kotoisin oleva Stringer on valmistuttuaan pelannut kaksi kautta NBA:n kehitysliigaa Maine Red Clawsin riveissä, joka on Boston Celticsin farmijoukkue. Siellä viime kaudella pisteitä syntyi 7,47/peli, levypalloja tarttui 2,27/peli ja syöttöjä mies on jakoi 3,93 ottelukeskiarvolla.

– Andre Stringer vahvistaa takakenttäämme ja pelinteko-osastoamme sekä tuo yhden mahdollisuuden lisää meille puolustukseemme, sanoo Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen seuran tiedotteessa.

– Kyseessä on nuori, energinen ja vauhdikas takapelaaja, joka korvaa pituudessa puuttuvat

senttinsä muilla fyysisillä ominaisuuksillaan. Odotan hänen tuovan meille lisää heittovoimaa, pelintekotaitoa sekä yhden intensiivisen puolustajan lisää.

– Tasaisen yliopistouran jälkeen hän pelasi kaksi kokonaista kautta D-liigassa. Näen itse Stringerin peliominaisuuksien sopivan paremmin Eurooppaan, kuin pohjoisamerikkalaiseen koripalloon hänen epäitsekkään ja joukkueen edun eteen uhrautuvan pelaamisensa puolesta, arvioi Palviainen.

Pyrintö on jo saanut Stringerin peliluvan D-liigasta, joten sen puolesta hän on vapaa pelaamaan, vaikka jo sunnuntaina Seagullsia vastaan, jos valmennusjohto muuten näkee sen järkeväksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.