Yhdysvaltojen NCAA-yliopistosarjan suomalaislupaukset olivat tulessa, kun Fiifi Aidoo säkitti 15 pistettä Grand Canyonin ylipistolle kotivoitossa San Diego Statea vastaan. Myös Samuli Nieminen oli oivassa vedossa Stephen F. Austinin yliopiston paidassa.

Grand Canyon vaipui taakse toisella puoliajalla, mutta kotijoukkue juoksi 10-1 ja nousi 72-74-johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä vajaa minuutti. Viimeisen 40 sekunnin aikana Grand Canyonin puolustus piti huolen, että San Diego State pysyi takana ja Aidoon yliopistojoukkue pääsi juhlimaan 72-76 (27-35) -voittoa.

Aidoo sai 27 minuuttia vastuuta ja vastasi huutoon. Atleettinen Aidoo säkitti kakkosensa 3/3 ja kolmosensa 3/5. 15 pisteen lisäksi Visa-Basket-kasvatti kahmi kaksi levypalloa, jakoi yhden syötön ja riisti pelivälineen vastustajalta kerran.

Samuli Niemisen Stephen F. Austinin yliopisto taas hävisi UAB:lle kotikentällään 84-73 (37-30). Nieminen teki hyvää jälkeä 24 peliminuutissa pussittaen 10 pistettä ja hakien kolme levypalloa.

Oskar Michelsenin Davidson hävisi vieraissa maineikkaalle North Carolinan yliopistolle 74-83 (32-42). Michelsen pelasi vain yhden minuutin ilman tilastomerkintöjä.