Alkukauden sopimusasioidensa kanssa vääntänyt Donatas Motiejunas on löytänyt itselleen vihdoin uuden seuran. Motiejunas on tehnyt New Orleans Pelicansin kanssa sopimuksen.

Motiejunas tappeli pitkään Houstonin kanssa sopimusasioista ja Brooklyn halusi miehen myös riveihinsä tarjoten hänelle neljän vuoden ja 37 miljoonan arvoista sopimusta. Houston vastasi kuitenkin Brooklynin sopimustarjoukseen eikä Motiejunas päässyt näin lähtemään. Houstonin sopimuksessa ei ollut kuitenkaan kaikki lisäansaitsemismahdollisuuksia kuin Brooklynin sopimuksessa, joten hän jätti saapumatta Houstonin harjoituksiin. Houston korotti tarjoustaan, mutta lopulta Houston vapautti liettualaispelaajan.

Nyt hän on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen New Orleansin kanssa ja sopimus on tiettävästi arvoltaan 1,5 miljoonaa dollaria. Eli valovuosien päässä siitä mitä hän olisi saanut Houstonilta, mikäli olisi suostunut heidän vaatimuksiinsa.