New York Knickin Derrick Rose lähti hiljattain omille teilleen ilmoittamatta asiasta seurajohdolle. Rose sai tempustaan uskomattoman suuruisen sakon.

Rosea ei näkynyt viime maanantain ottelussa New Orleansia vastaan. Hänen poissaoloaan hämmästeltiin ja kummasteltiin eikä seurallakaan ollut tietoa missä tähtitakamies oli. Rose ilmoitti myöhemmin olleensa sivussa perheasioiden takia. Rose tienaa tällä kaudella 21,3 miljoonaa dollaria ja hänen palkastaan pidätetään sivussa oltu peli, joten hänen seuraava palkkashekkinsä on 193 848 dollaria kevyempi.

– En tehnyt päätöstä sen perusteella mitä ihmiset ajattelevat. Menin kotiin, tein mitä minun piti tehdä, sillä perheeni tulee ennen mitään muuta. Olin valmis ottamaan sakon vastaan oli se minkä suuruinen tahansa, Rose totesi sakostaan.

Noin 200 000 dollarin sakko ei juuri Rosen budjettia hetkauta, sillä hän on ennen tätä kautta urallaan tienannut pelkästään palkkatuloina 95,5 miljoonaa dollaria.