Alex Murphyn Northeasternin yliopiston kahdeksan ottelun mittainen voittoputki katkesi viime yönä NCAA-yliopistosarjassa, kun Murphy heitti 13 pistettä ja kahmi 8 levypalloa 67-74 (29-39) -tappiossa Towsonia vastaan. Remu Raitasen San Francisco taas oli voitokas Pacificia vastaan.

Towson hyppäsi 18 pisteen johtoasemaan jo 11 minuutin jälkeen, mutta puoliajalla Northeastern kykeni kuromaan eron 10 pisteeseen. Northeasternin 13-0-juoksu toisella puoliajalla toi joukkueen vielä kahden pisteen päähän, mutta sen lähemmäksi ”Huskies” ei enää päässyt.

Murphy sai peliaikaa 34 minuuttia, joiden aikana hän heitti 13 pistettä, haki 8 levypalloa, jakoi yhden syötön ja riisti kerran. Northeasternin paras pistemies oli T.J. Williams (18/1).

Northeasternin kokonaissaldo tällä kaudella on 12 voittoa ja 6 tappiota.

Raitasen San Franciscon yliopisto nappasi selkeän voiton Pacifcista 72-51 (43-18). Rotaatiominuuteille itsensä tulokaskaudellaan raivannut Raitanen tehtaili 5 pistettä, 4 levypalloa ja yhden syötön 22 minuutissa.

Fiifi Aidoon Grand Canyon voitto vahvan toisen puoliajan turvin UT Rio Grande Valleyn 79-66 (33-32). Aidoo haki yhden hyökkäyslevypallon 7 peliminuutissa.

Oskar Michelsen ja Davidson voitti niukasti VCU:n 63-69 (26-29). Michelsen haki yhden levypallon kahdessa minuutissa.