Sasu Salinin Gran Canaria avasi voittotilinsä Eurocupin jatkolohkossa tiistaina voittamalla Murcian. Mestarien liigassa Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt Skyliners otti jatkopaikan kannalta tärkeän voiton Kreikassa.

Gran Canaria avasi voittotilinsä kolmannessa jatkolohkon ottelussa, kun se kukisti kotonaan Murcian 94-85 (56-37). Salin oli joukkueensa avausviisikossa tilastoiden 19,5 minuutissa neljä pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Skyliners paranteli mahdollisuuksiaan edetä parhaimpien lohkovitosten joukossa jatkoon Mestarien liigassa voittamalla vieraskentällä Aris Thessalonikin 64-58 (34-36). Huff urakoi kentällä 27 minuuttia, mutta hänelle ei osunut aivan paras heittopäivä, kun kymmenestä pelitilanneheitosta yksi upposi, mutta hän kunnostautui levypallorohmuna. Huff merkkautti viisi pistettä, kahdeksan levypalloa ja yhden syötön. Voitolla Skyliners on nyt parhaiden lohkovitosten vertailussa ykköspaikalla ennen keskiviikon otteluita.

– Molemmat joukkueet pelasivat kovaa. Tämä on vaikea paikka voittaa vierasjoukkueelle. Jos haluat antaa itsellesi mahdollisuuden voittoon, sinun täytyy pelata kovaa. Mielestäni onnistuimme siinä, vaikkei se ollut aina kaunista. Heitimme paljon ohi, mutta pysyimme yhtenäisinä, pelasimme kovaa ja hyvän puolustuksen turvin pystyimme ottamaan voiton, Huff kertasi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Koripalloliiton tiedotteen mukaan.
Ottelutilastot