Susijengin lupaus piste-ennätykseen USA:n yliopistosarjassa

© Kuva: Getty Images

Fiifi Aidoo uudeksi yliopistopiste-ennätyksekseen 16 pistettä, kun Grand Canyon selätti kotikentällään Bethesdan 95-66 (51-23). Grand Canyonille kyseessä oli joukkueen kymmenes peräkkäinen kotivoitto.

Grand Canyon oli ylivoimainen pelin jokaisella aspektilla ensimmäisen puoliajan ja rakensi vakuuttavan johdon, jota Bethesda ei enää pystynyt horjuttamaan. Aidoo kiitti ja kumarsi 25 peliminuutista heittämällä 16 pistettä (2p 3/6, 3p 3/5, 1p 1/2), noukkimalla 4 levypalloa ja riistämällä kolmesti.
Ottelutilastot

Oskar Michelsenin Davidson voitti vieraissa Saint Joseph’sin yliopiston 75-60 (41-31). Michelsen heitti 2 pistettä, haki 2 levypallo ja riisti kerran 10 minuutissa.

Ottelutilastot


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.