Video: Susijengin takamies pyörtyi kentällä – ”Olen ihan kunnossa”

© Kuva: Salttu Forsström

Sasu Salin oli Gran Canarian paras pistemies 17 pisteellä, mutta se ei riittänyt pitämään Gran Canariaa mukana Eurocupissa. Euroliigassa Petteri Koposen Barcelona hävisi selvästi Moskovan TsSKA:lle.

Gran Canarian ja Hapoel Jerusalemin ottelun alkuhetkillä koettiin suomalaisittain pelokkaita hetkiä, kun Salin menetti tajuntansa ja lyyhistyi kentän pintaan. Hän kuitenkin tokeni nopeasti ja pystyi jatkamaan peliä pienen huilin jälkeen.

– Olen ihan kunnossa, Salin kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Jos et näe videota oikein, voit katsoa sen täältä.

Salin oli isossa roolissa Gran Canarian takaa-ajossa, mutta hänen tehonsa eivät riittäneet, kun Gran Canaria hävisi ottelun jännittävien vaiheiden jälkeen 79-85 (41-50). Hapoel Jerusalem eteni Eurocupin välieriin voitoin 2-0.
Ottelutilastot

Barcelona jäi TsSKA:n jyrän alle ja hävisi kotikentällään 61-85 (24-48). TsSKA tyrmäsi Barcelonan ensimmäisellä neljänneksellä 29-4 eikä Barcelona siitä enää noussut. Koponen heitti ottelussa yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kertaalleen. Tappion myötä Barcelonan pudotuspelihaaveet ovat askeleen kauempana ja se on tällä hetkellä 11. neljän voiton päässä pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Ranskan ProB-liigassa Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne hävisi kotikentällään kärkijoukkue Bourg-en-Bresselle 70-76 (34-37). Kanervo lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 13 pisteellä ja lisäksi tilastot karttuivat kahdella syötöllä. Nuutisen virhetili täyttyi vartissa ja tilastoihin kertyi yksi levypallo. Roanne on sarjassa 11, mutta on varmistanut pudotuspelipaikkansa Leaders Cupin voiton myötä.
Ottelutilastot

Aiemmin viikolla Alexander Madsenin USK Praha voitti Tshekin liigan ylemmässä jatkosarjassa vieraskentällä Decinin 69-61 (36-31). Madsen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 12 pisteellä ja tilastoi lisäksi neljä levypalloa, peräti neljä torjuntaa sekä yhden riiston. Praha on kuuden joukkueen ylemmässä loppusarjassa nyt neljäntenä.
Ottelutilastot


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.