Lauri Markkanen säväytti blokeillaan ja donkillaan – katso video

Lauri Markkasen ja Arizonan yliopiston runkosarja sai päätöksensä viikonloppuna, kun ”Wildcats” selätti Arizonan paikallispelissä Arizona Staten 73-60 (30-29). Puolustuksessa kolme komeaa torjuntaa kirjauttanut Markkanen kävi lähellä tuplatuplaa 10 pisteellä ja 9 levypallolla.

Pac-12-konferenssin lopputurnaukseen toiselta sijalta lähtevä Arizona otti pelin kontrolliin toisella puoliajalla. Arizona sai tauon jälkeen hyökkäyspelinsä uomiinsa ja vei kokonaisuudessaan levypallot peräti 50-27.

Markkanen ei ollut totuttuun tapaan hyvällä heittopäällä (2p 3/5. 3p 0/5, 1p 4/6), mutta erottui puolustuspäässä kolmella torjunnalla. Markkanen heitti kaikesta huolimatta 10 pistettä, kahmi 9 levypalloa ja jakoi yhden syötön 23 minuutissa.

Voiton myötä Arizona jakaa Pac-12-konferenssin tittelin Oregonin kanssa, joka lähtee konferenssin lopputurnaukseen ykkössijalta voitettuaan keskinäisen ottelun. Konferenssin lopputurnauksessa Arizona etenee suoraan puolivälieriin, joissa vastaan tulee Colorado-Washington State 9. maaliskuuta.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoon Grand Canyon selätti runkosarjan viimeisessä ottelussaan CSU Bakersfieldin 58-52 (37-23). Aidoo ansaitsi peliaikaa 27 minuuttia, joiden aikana hän heitti 6 pistettä, haki 4 levypalloa, jakoi yhden syötön ja riisti kahdesti.

Grand Canyon ei pelaa WAC-konferenssinsa lopputurnauksessa neljän kauden mittaisen karenssinsa takia. Karenssi johtuu Grand Canyon noususta NCAA:n ykköstasolle kauden 2012/2013 päätteeksi.
Ottelutilastot

Alex Murphyn ja Northeasternin CAA-konferenssin lopputurnaus sai päätöksensä puolivälierissä 54-82 (23-37) -tappiolla Towsonia vastaan. Pelikentille palannut Murphy heitti 8 pistettä, noukki 4 levypalloa ja jakoi yhden syötön 25 minuutissa.
Ottelutilastot

Myös Remu Raitasen WCC-konferenssin lopputurnaus katkesi puolivälierissä, kun Santa Clara oli vahvempi loppulukemin 69-76 (35-33). Raitanen säkitti 4 pistettä ja repi 5 levypalloa 21 minuutissa.
Ottelutilastot


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.