Lauri Markkanen löysi kadonneen heittojyvänsä oikeaan aikaan Pac-12-konferenssin lopputurnauksen puolivälierissä Coloradoa vastaan. Markkanen oli Arizonan yliopiston pistekärki 20 pisteellä ja upottaen neljä kolmosta seitsemästä yrityksestä 78-92 (37-38). Arizona saa vastaansa välierissä UCLA:n

Arizona oli vielä ensimmäisen puoliajan lievissä ongelmissa Coloradon ja ahnaasti pisteitä kerryttäneen Derrick Whiten (31/6/5 syöttöä) kanssa. Toisella puoliajalla tahtipuikko kääntyi ”Wildcatsille”, joka aloitti 11-0-runilla ja venytti johtonsa 12 pisteeseen, josta yliopisto ei enää luopunut.

Markkasen kaukoheitot olivat hukassa viimeisen viiden ottelun ajan, mutta tiukassa paikassa HoNsU-kasvatin ranne ei pettänyt. Markkanen säkitti oivilla tarkkuuksilla (2p 1/2, 3p 4/7, 1p 6/7) 20 pistettä, noukki 3 levypalloa ja tarjoili kaksi syöttöä.

Voiton myötä Arizona eteni konferenssin välieriin, joissa ”Wildcats” kohtaa varhain lauantaina UCLA:n.
Ottelutilastot

Samuli Nieminen palasi pelikentille Southland Conferencen puolivälierissä, kun Stephen F. Austin voitti Lamarin 59-75 (25-39). Nieminen sai peliaikaa 12 minuuttia heittäen 5 pistettä ennen virhetilinsä täyttymistä.
Ottelutilastot

Oskar Michelsenin Davidson eteni Atlantic 10 -konferenssin puolivälieriin voittamalla La Sallen 82-73 (49-34). Michelsen ei ollut ottelun kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Joonas Tahvanaisen edustama Utah Valley selvitti tiensä WAC-konferenssin välieriin voittamalla Seattlen 53-65 (30-32). Tahvanainen ei ollut joukkueensa kokoonpanossa.
Ottelutilastot