Petteri Koposen Barca hävisi El Clasicon niukasti – Susijengin kippari hyvässä vireessä

© Kuva: Getty Images

Shawn Huff oli sunnuntain suomalaistähti, kun hän johdatti Skylinersin tärkeään voittoon Saksan Bundesliigassa. Sasu Salinin Gran Canarian voittoputki jatkui Espanjan liigassa ja Tuomas Iisalo piiskasi Saksan ProA:ssa Crailsheim Merlinsin jälleen voittoon. Petteri Koponen joutui pettymään klassikko-ottelussa Real Madridia vastaan.

Huff oli liekeissä ollen joukkueensa paras pistemies Skylinersin voittaessa kotonaan Braunschweigin selvästi 92-56 (53-36). Huff iski taululle 17 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Skyliners nousi sarjassa kymmenenneksi ja on kahden voiton päässä pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins otti kuudennen peräkkäisen voittonsa kaataessaan Paderbornin selkeästi 91-72 (38-40). Tuukka Kotti hääri kentällä tehokkaasti yhdeksällä pisteellä, seitsemällä levypallolla, kolmella syötöllä ja yhdellä torjunnalla. Crailsheim on sarjataulukossa tukevasti toisena.
Ottelutilastot

Barcelonalle kirvelevä tappio El Clasicossa

Koposen Barcelona kohtasi El Clasicossa vieraskentällä Real Madridin. Ottelussa oli klassikon aineksia, kun ratkaisu jäi vasta viime hetkille. Lopulta Madridin kokenut Sergio Llull upotti voittoheiton sisään vajaa sekunti ennen loppua ja näin Real Madrid voitti 76-75 (47-36). Koponen pelasi ottelussa 17 minuuttia ja heitti kolme pistettä ja otti neljä levypalloa. Barcelona on tasaisessa sarjassa kuudentena, mutta voiton päässä kakkossijasta.
Ottelutilastot

Salinin Gran Canaria otti viidennen peräkkäisen voittonsa kaataen vieraskentällä Real Betisin 89-70 (49-32). Salin pelasi 15,5 minuuttia tilastoiden sinä aikana seitsemän pistettä, kolme syöttöä ja kaksi riistoa. Gran Canaria on Barcelonan vanavedessä seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Estudiantes ei onnistunut yllättämään sarjakärki Teneriffaa, vaan hävisi kotikentällään 63-82 (27-35). Wilson pelasi 19 minuuttia ja heitti yhdeksän pistettä, antoi neljä syöttöä ja otti kaksi riistoa. Estudiantes on sarjassa sijalla 11.
Ottelutilastot

Murphy tehokkaana Ranskassa

Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg otti tärkeän voiton kukistaessaan kotikentällään Pau-Lacq-Orthezin 67-58 (35-26). Murphy lukeutui joukkueensa parhaimpiin 10 pisteen ja kahden levypallon saalillaan. Strasbourg nousi voitollaan sarjassa kuudenneksi.
Ottelutilastot

Anton Odabasin Trabzonspor hävisi vieraskentällä Istanbul BBSK:lle 78-96 (33-48). Odabasi sai vastuuta yli kymmenen minuutin verran ja tilastoihin merkattiin yksi levypalloa sekä yksi syöttö. Trabzonspor on Turkin sarjassa 12.
Ottelutilastot


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.