NBA:n maaliskuun parhaiksi tulokkaiksi on valittu Philadelphia 76ersin Dario Saric sekä Sacramento Kingsin Buddy Hield.

Saric nappasi kuukauden tulokkaan tittelin toisena kuuna peräkkäin. Hän oli tulokkaiden paras pistemies 18,4 keskiarvolla. Hän oli myös kakkonen levypalloissa (7,0), kolmas onnistuneissa kolmen pisteen heitoissa (28) ja neljäs syötöissä (3,4). Hän teki vähintään 20 pistettä seitsemässä ottelussa ja kasasi kaksi tupla-tuplaa. Hän merkkautti myös uransa ennätyspisteet 32.

Hield voitti läntisen konferenssin tulokkaan tittelin viimeksi joulukuussa, kun hän pelasi vielä New Orleansissa. Hän siirtyi helmikuun lopussa Sacramentoon ja oli maaliskuussa konferenssin tulokkaiden paras pistemies 14,1 keskiarvolla. Hän heitti kuukauden aikana 37 kolmen pisteen heittoa ja nappasi 4,1 levypalloa.