Tuomas Iisalon, Vesa Vertion ja Tuukka Kotin kausi Crailsheim Merlinsin kanssa päättyi pettymykseen, kun sen taival Saksan ProA:n pudotuspeleissä päättyi. Roannen suomalaiskaksikko Matti Nuutinen ja Antti Kanervo oli hienossa vireessä Ranskassa.

Merlins hävisi Oettinger Rocketsille numeroin 70-95 (37-44). Näin Rockets eteni välieriin otteluvoiton 3-1. Kotti oli Merlinsin tehoindeksin ykkönen tilastoidessaan 25 minuutissa 12 pistettä, kahdeksan levypalloa, yhden syötön ja yhden torjunnan.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa sen sijaan Daniel Janssonin valmentama Weissenhorn Youngstars voitti ensimmäisessä välieräottelussa AstroStars Bochumin 74-69 (40-29).
Ottelutilastot

ProB:n karsintasarjassa Anton Mirolybovin Uni-Riesen Leipzig otti pakkovoiton Dragons Rhöndorfista 85-73 (39-34). Leipzigilla on mahdollisuus säilyttää vielä sarjapaikkansa, jos se voittaa päätöskierroksella Nördlingenin ja samaan aikaan Rhöndorf häviää Lichille.
Ottelutilastot

Ranskassa voittoja

Ranskan ProA-sarjassa Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg otti jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa. Tällä kertaa Strasbourgin huippuvireen sai kokea Cholet numeroin 85-68 (41-32). Murphy heitti ottelussa neljä pistettä ja otti neljä levypalloa 12 minuutissa. Strasbourg on tasaisessa sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti vieraskentällä Boulogne-sur-merin 86-73 (45-34). Roanne paranteli asemiaan sarjassa ja nousi sijalle 11.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Gran Canaria koki toisen peräkkäisen tappionsa Espanjan liigassa, kun se hävisi vieraskentällä Baskonialle 90-95 (43-38). Salin uurasti 17,5 minuutissa viisi pistettä ja yhden levypallon. Gran Canaria on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Anton Odabasin Trabzonspor hävisi selvästi Anadolu Efesin vieraana 77-100 (37-42). Odabasi pelasi yli 18 minuuttia ja heitti kolme pistettä sekä kahmi kuusi levypalloa. Trabzonspor on sarjataulukossa sijalla 14.
Ottelutilastot