Karhu on solminut jatkosopimukset Juho Lehtorannan, Samuli Vanttajan ja Joonas Lehtorannan kanssa. Lehtorantojen sopimukset ovat yksivuotisia, Vanttajan sopimus sisältää option myös kaudesta 2018 – 2019.

Päättyneellä kaudella Juho Lehtoranta pelasi Karhussa 41 ottelua. Hänen tehonsa olivat 7,5 pistettä/3,6 levypalloa ja 1,4 syöttöä ottelua kohden. Juho nakutti kolmoset sukkaan 38 prosentin tarkkuudella ja vapareissa hän oli Karhun tarkin pelaaja, 84,8 prosentin osumatarkkuudella. KTP:n kasvatti aloittaa syksyllä neljännen kauden Karhussa. Yhteensä Juholla on kasassa 464 Korisliigaottelua. Karhun lisäksi hän on edustanut urallaan KTP:tä ja Joensuun Katajaa. Viime kausi oli hänelle toistaiseksi uran paras, sillä jokaisessa tilastokategoriassa hän tilastoi henkilökohtaiset ennätykset.

Samuli Vanttaja pelasi päättyneellä kaudella Karhussa 47 ottelua. Tilastoihin tuli tehot 6,6/4,1, hieman vajaan 20 minuutin peliajalla. Oulun NMKY:n kasvatti on pelannut Korisliigassa 10 kaudella, Hongan, Kouvojen, KTP:n ja Karhun riveissä. Nyt Vanttajalla alkaa Karhussa kolmas kausi. Yhteensä Vanttaja on pelannut Korisliigassa 312 ottelua.

Kausi 2017 – 2018 tulee olemaan Joonas Lehtorannan toinen kausi Karhussa. Viime kaudella Joonas pelasi oranssipaidoissa 47 ottelua, tehoilla 6,3/2/2,3. Joonas on KTP:n kasvatti ja pelannut Karhussa sekä KTP:ssä yhteensä 262 Korisliigaottelua.

Karhulla on nyt kasassa ensi kaudeksi pelaajasopimukset Bojan Sarcevicin, Juho Lehtorannan, Samuli Vanttajan ja Joonas Lehtorannan kanssa. Valmennuskaksikko Jussi Laakso ja Janne Koskimies jatkavat pelaajatilanteen kartoittamista, sekä kotimaisten että ulkomaisten pelaajien parissa.

Karhu tiedotti sopimuksista kotisivuillaan.