Sasu Salin ja Erik Murphy pääsivät maistelemaan voittoa kansallisissa liigoissaan lauantaina. Saksan ProA-liigassa Anton Mirolybovin ja Tuomas Iisalon päävalmentamat joukkueet jatkavat vahvasti.

Salinin Malaga palasi voittojen tielle Espanjan liigassa voittamalla Real Betisin selvästi 99-71 (46-32). Salin saalisti 19 minuutissa kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Malaga on voittanut neljästä ottelustaan kolme.

Ranskan ProA-liigassa Murphyn Nanterre voitti kotonaan Antibesin 93-77 (40-37). Murphy tilastoi 17 minuutissa kaksi pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön. Nanterre on voittanut viidestä pelistään kolme.

Suomalaisvalmentajille voittoja Saksassa

Mirolybovin Kirchheim Knights ja Iisalon sekä Vesa Vertion Crailsheim Merlins pääsivät voittojen makuun Saksan ProA:ssa. Kirchheim voitti vieraskentällä Nürnberg Falconsin 85-64 (44-23). Crailsheim voitti sen sijaan kotonaan Gladiators Trierin selvästi 101-82 (50-43). Kirchheim ja Crailsheim ovat voittaneet kolme ottelua neljästä.
Ottelutilastot: Nürnberg-Kirchheim
Ottelutilastot: Crailsheim-Trier

Romaniassa ja Liettuassa tappioita

Romanian liigassa Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest hävisi vieraskentällä Sibiulle 74-88 (39-36). Steaua on aloittanut kauden voitolla ja tappiolla.

Liettuan liigassa Carl Lindbomin Utenos Juventus hävisi vieraskentällä Alytaus Dzukijalle niukasti 86-88 (46-45). Lindbom pelasi tilastojen valossa tähän asti parhaan ottelunsa, kun hän kokosi 20,5 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston. Juventus on edelleen voitoitta Liettuan liigassa kuuden ottelun jälkeen.