Shawn Huff on näyttänyt johtajuutta nuoressa Frankfurt Skylinersin joukkueessa, kun hän on ollut avittamassa joukkuetta vahvaan lentoon alkukauden aikana. Espanjan liigassa murskavoiton ottanut Petteri Koposen Barcelona jatkaa puhtaalla pelillä.

Joukkueensa vanhimpana pelaajana Huff urakoi jälleen yli 30 minuuttia, kun Skyliners otti jatkoajan jälkeen niukan 96-93 (82-82, 42-39)-vierasvoiton Mitteldeutscherista. Huff heitti ottelussa 15 pistettä naulaten muun muassa jatkoajan alkuun tärkeän kolmosen sisään. Huff heitti kaikki pisteensä kolmen pisteen viivan takaa. Huff kahmi myös kuusi levypalloa ja antoi yhden syötön. Gordon Herbertin suojatit ovat aloittaneet kautensa mallikkaasti voittaen viidestä pelistään neljä.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy hävisi kotikentällään niukasti Paderbornille 70-72 (29-33). OrangeAcademylla oli mahdollisuus tulla tasoihin viimeisellä sekunnilla vapaaheittoviivalta, mutta Nils Mittmann heitti ohi molemmat heittonsa. OrangeAcademy on hävinnyt neljästä ottelustaan kolme.
Ottelutilastot

Barcelonan tili säilyi puhtaana Espanjan liigassa, kun se murskasi kotikentällään Obradoiron 102-58 (49-22). Päävalmentaja Sito Alonso pyöritti jälleen laajaa rotaatiota ja Koponen sai kolmanneksi isoimmat minuutit (21) joukkueestaan. Sinä aikana hän pussitti kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Koposen plus/miinus-lukema +42 oli joukkueen selvästi korkein. Barcelona on voittanut kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot

Roope Ahosen ottelu Ourense-Leyma Coruna LEB Orossa jouduttiin perumaan, kun koriteline meni rikki.

Matti Nuutisen Pitesti avasi voittotilinsä Romanian liigassa kaatamalla Timisoaran 78-64 (33-29). Nuutinen sai peliaikaa 25 minuuttia ja hoiti etenkin puolustuspään tonttinsa erinomaisesti kahmien viisi puolustuslevypalloa ja kolme riistoa. Pistetili karttui yhdellä onnistuneella kolmen pisteen heitolla.
Ottelutilastot

Anton Odabasi jäi ilman peliaikaa Turkin liigassa, kun Trabzonspor hävisi vieraskentällä Sakaryalle 82-87 (40-39). Trabzonspor on hävinnyt molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot