Espoo Unitedin Korisliiga sai kylmää kyytiä keskiviikkona Salossa, kun Vilpas pyöritti epävarmasti pelannutta espoolaisjoukkuetta murskaavin tuloksin. Loppulukemiksi merkittiin 113-63. Taakse ei kuitenkaan katsota, vaan valmistaudutaan löytämään kadoksissa ollut itsevarmuus kun vieraaksi lauantain kotikamppailuun saadaan KarhuBasket Kauhajoelta.

Espoo Unitedin päävalmentaja Ville Neva odottaa joukkueeltaan aktiivista otetta puolustuspäässä, ilman peruuttelua. Mikäli merkit pitävät paikkaansa, saatetaan Espoossa joka tapauksessa nähdä lauantaina runsaskorinen ottelu, kun kaksi korintekovoimaista joukkuetta kohtaavat.

– Aktiivinen puolustuspelaaminen ja helppojen syöttöjen antaminen ovat meidän tärkeimpiä painopisteitä tällä hetkellä.

– Karhubasket on parhaimmillaan erittäin korintekovoimainen laajan materiaalin joukkue. Viime päivinä joukkue on kokenut vahvistusten osalta muutoksia, joka varmasti tuo oman yllätysvaikutuksen tähän otteluun, Neva ennakoi Karhun sivuilla.