Golden State Warriors alkaa saada pelistään kiinni jatkuvasti paremmin. Nyt jalkoihin jäi vieraskentällä Denver Nuggets lukemin 108-127. Warriors-ratkaisijat eivät ole kenellekkään uusia nimiä. Kevin Durant 25/7 ja Stephen Curry 22 pistettä. Nuggetsin tehokkain pistemies oli Will Barton 21 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla.

Yksi yön tehokkaista hahmoista oli myös lauantai-illasta Suomen aikaa pelatun Clippers-Grizzlies-ottelun kotijoukkueen Blake Griffin 30 pisteellä ja 11 levypallolla. Grizzlies voitti Clippersin lopulta kuitenkin lukemin 113-104.

Itäisessä konferenssisa nyt toisena oleva Detroit Pistons kaatoi kotikentällä Sacramento Kingsin 108-99. Avery Bradley teki kotijoukkueesta 24 pistettä ja otti kaksi levypalloa.

NBA jatkuu Suomen aikaa sunnuntai-iltana kahdella ottelulla parhaaseen katseluaikaan. Kello 22:00 starttaavat kamppailut Cleveland Cavaliersin ja Atlanta Hawksin sekä Los Angeles Clippersin ja Miami Heatin välillä. Jälkimmäisen otteluista Ruutu-palvelu lähettää suorana lähetyksenä.