Los Angeles Clippers koki Suomen aikaa sunnuntai-iltana pelatussa jännitysnäytelmässä Miami Heatia vastaan toisen peräkkäisen tappionsa. Ottelu oli tasainen aivan loppuhetkille asti, mutta varsin heikosti aloittaneen Clippersin kirin päätti lopulta kello.

Miami Heat hallitsi ottelun avausjaksoa ja näytti kolmannella neljänneksellä jo karkaavan voittoon, mutta Clippers kehitti päätösneljännekselle huiman kirin. Kello pelasti kuitenkin Heatin ja pisteet lähtivät Miamiin loppulukemin 101-104.

Ottelun hahmo oli Miamin levypalloekspertti Hassan Whiteside, joka tällä kertaa myös muhkean 17 levypallon lisäksi nakutti 21 pistettä. Clippersin tehomies oli 23 pisteellä kuumaan vireeseen äitynyt Blake Griffin. DeAndre Jordan loisti tuttuun tapaan kotijoukkueen levypallotilastossa komealla 19 poiminnalla. Miamin slovenialaistähti Goran Dragicin ei tarvinut tällä kertaa esittää ihmeitä. 12/4 oli vierasvoittoon riittävä panos alkusyksyn Euroopan mestarilta.

Idän konferenssin viidentenä oleva Clippers kohtaa seuraavaksi 8.11. vieraskentällä kolme sijaa alempana olevan San Antonio Spursin. Lännen kymmenettä sijaa hallussa pitävä Miami kohtaa maanantain ja tiistain välisenä yönä lännen konferenssin ykkösen, viidestä viimeisestä ottelustaan neljä voittaneen, NBA:n hallitsevan mestarin Golden State Warriorsin.

Ottelu on myös alkaneella viikolla Ruudun ensimmäinen TV-ottelu.