Video: NBA-kierroksen viisi parasta hetkeä: Al Horford ja Kevin Durant lentokelissä

© Kuva: Getty Images

NBA-yön kolme ottelua tarjosivat runsaasti taas silmänruokaa. Ruutu-palvelu tarjoaa kierrosten kohokohdat ja parhaat hetket osoitteessa www.ruutu.fi/nba.

Kierroksen yksi kuumista nimistä oli Al Horford. Boston Celticsin sentteri tarjosi yön upeimman suorituksen harhauttamalla puolustuksen valeheitolla ja viimeistelemällä röyhkeän korilleajon päätteeksi. Boston kasvatti voittoputkeaan voittamalla Atlanta Hawksin 110-107. Dominikaanilainen Horford teki ottelussa kaikkiaan tehot 15/10.

Horfordin lisäksi Celticsin pelintekijä Kyrie Irving oli lyönnissä. Irving pussitti 35 pistettä ja otti kolme levypalloa. Koosteessa nähdään kuinka amerikkalainen harhauttaa kaksi Hawks-pelaajaa, haastaa Hawksin takamiehen Kent Bazemoren yksi vastaan yksi -tilanteessa ja nakkaa pallon koriin.

Golden State Warriorsin materiaali on lähes mauttoman leveä. Jos Stephen Currylla tai Klay Thompsonilla on pisteiden valossa hiljaisempi päivä, Kevin Durant ja Draymond Green hoitavat tehtävän. Durant iski tehot 21/8 ja Green 18/9. Ensiksi mainitun tähtihetki voitokkaassa Hawks-ottelussa on katsomisen arvoinen.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!