Erik Murphyn Nanterre otti tärkeän voitoin Mestarien liigassa kaatamalla vieraskentällä saksalaisen Bonnin. Huolenaiheena alkuviikosta oli Gerald Lee Juniorin loukkaantuminen.

Nanterre jatkaa lohkonsa jaetulla kärkipaikalla voitettuaan Bonnin 84-62 (44-31). Murphy pisti taululle kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syötön 17 minuutissa. Nanterre pitää neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla lohkon jaettua kärkipaikkaa. Jatkossa Nanterressa nähdään myös toinen suomalaispelaaja, kun Jamar Wilson teki seuran kanssa sopimuksen ja liittyy joukkueen mukaan.
Ottelutilastot

Adria Cupissa Alexander Madsenin USK Praha hävisi vieraskentällä Wienille 71-83 (35-48). Madsen lukeutui joukkueensa parhaimpiin 13 pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Praha on hävinnyt molemmat ottelunsa Adria Cupissa.
Ottelutilastot

Israelin liigassa Maccabi Ashdod joutuu tulemaan toimeen ilman sentteriään Gerald Lee Junioria lähiviikkojen ajan, kun Lee kärsii alaraajavammasta. Ashdod hävisikin Nez Zionalle kotikentällään 77-87 (36-45). Joukkueella on viidestä pelistä koossa kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Anton Odabasi jäi ilman vastuuta Turkin liigassa, kun Trabzonspor hävisi kotikentällään jatkoajan jälkeen Anadolu Efesille 89-96 (84-84, 43-40). Trabzonsporin alkukauden saldo on yksi voitto ja neljä tappiota.
Ottelutilastot