Oklahoma City Thunderilla kulkee peli juuri tällä hetkellä. Alla on peräkkäiset voitot Chicagosta, Dallasista ja Los Angeles Clipperistä. Vieläkin parempaa on silti odoteltu. Kauden voittotilasto näyttää lukemia 7-7 ja kesällä hankitut liigan huippupelaajat pelintekijä Russell Westbrook ja laitahyökkääjät Paul George ja Carmelo Anthony eivät ole vielä päässeet odotetulle tasolle. Kausi on kuitenkin nuori ja on syytä antaa tähdille aikaa sopeutua joukkueeseen ja toisiinsa.

City Thunder pelaa Ruudun TV-ottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03:00 Teksasissa, AT&T Centerissä San Antoniota vastaan, jolla kausi alkoi isolla kasalla loukkaantumisia. Tähtipelaajat Kawhi Leonard ja Tony Parker eivät ole pelanneet vielä minuuttiakaan, mutta joukkue on kuitenkin käsitellyt loukkaantumiset hyvin ja 15 ottelusta on irronnut yhdeksän voittoa. Lisäksi muut pelaajat ovat sisäistäneet uudet roolinsa kentällä jatkuvasti paremmin.

Joukkue palaa nyt kotiin lukemiin 98-86 päättyneen Minnesota-häviön jälkeen. Spursin tehopyssy oli LeMarcus Aldridge tehoilla 15/10. Edellisessä ottelussa Aldridge oli tehnyt kauden parhaat pisteensä, 32, joiden avustuksella joukkue voitti Dallasin.

Aldridge on Oklahoma-ottelussa myös Spursin voiton avain, sillä hän tekee keskimäärin 22 pistettä ottelussa, osuu pelitilanneheitot 49,8 prosentin varmuudella ja ottaa levypalloja lukemalla 8,3 joukkueestaan eniten.