Edon Maxhuni jatkaa hyviä otteitaan tulokaskaudellaan miesten NCAA:ssa. Maxhunin 16 pistettä kuuluivat yhdessä Shawn Hopkinsin monipuolisen pelin kanssa viikonlopun suomalaisonnistujiin Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa.

Maxhunin Long Beach State onnistui kuromaan Oregon Staten kaksinumeroisen johdon yhteen pisteeseen toisella puoliajalla, mutta johtoon asti kiri ei riittänyt. Oregon State nappasi voiton loppunumeroin 81-89 (31-40).

Tulokasvuottaan pelaava Maxhuni säkitti nuoren yliopistouransa piste-ennätyksen tuomalla penkiltä korintekovoimaa 16 pisteen, neljän levypallon ja neljän syötön arvoisesti. 21 minuuttia parketilla viihtynyt Maxhuni upotti viidestä kolmosyrityksestään kolme.

Remu Raitasen San Francisco oli Sacramento Statea etevämpi loppulukemin 56-69 (24-40). Raitanen sai peliaikaa rutkasti kerryttäen tilastosarakkeeseensa 12 pistettä, kuusi levypalloa, yhden syötön ja riiston 29 minuutissa.

Shawn Hopkinsin Troy ryhdistäytyi toisella puoliajalla ja karkasi Brewton-Parkerilta kohti selkeää 71-106 (43-46) -voittoa. Monipuolinen Hopkins tehtaili 10 pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön, riiston ja kaksi torjuntaa joukkueelleen.

Fiifi Aidoo ja Grand Canyon selättivät ongelmitta Little Rockin 51-76 (23-42). 19 minuuttia ansainneen Aidoon saldo oli kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja yksi torjunta.

Tomas Murphy ja Northeastern taipuivat Stanfordille vieraskentällä 59-73 (24-33). Murphy upotti neljä pistettä, repi viisi levypalloa ja jakoi kaksi syöttöä pelaamassaan 22 minuutissa.

Samuli Niemisen Stephen F. Austin pyyhki lattiaa Howard Paynella 64-118 (35-63). Aloitusviisikossa pelannut Nieminen heitti kolme pistettä ja haki kaksi levypalloa 20 minuutissa.

Joonas Tahvanaisen Utah Valley voitti kotonaan UC Davisin 71-80 (37-33). Tahvanainen jäi pisteittä 12 minuutissa, mutta noukki viisi levypalloa, jakoi kaksi syöttöä ja torjui kerran.

Lasse Gummeruksen Marist hävisi Army West Pointille 94-73 (41-35). Gummerus jäi ilman pisteitä neljässä peliminuutissa.