Hienoa tulokaskautta pelaava Lauri Markkanen on kerännyt paljon suitsutusta osakseen tulokaskautensa aikana. Nyt hänen kehujiin on liittynyt Chicago Bullsin legenda Scottie Pippen.

Pippen kehui Markkasta vuolaasti ennen viime yön Cleveland-ottelua Bullsin Facebook-sivujen haastattelussa.

– Rakastan häntä. Hän on uusi hybridisentteri. Hän pystyy pelaamaan kentällä missä vain. Olen nähnyt hänen ottavan levypalloja ja kuljettavan vahvasti. Hänen pelilleen ei ole mitään rajoja. Se mistä pidän hänestä on, että kun häntä katsoo koripallon näkökulmasta, niin voit sanoa, että hän on todennäköisesti pelannut takamiehenä, hän on todennäköisesti pelannut isona laiturina ja todennäköisesti pienenä laiturina.

– Hän on hyvin monipuolinen ja sinut joka puolella kenttää. Pidän siitä mitä näen ja näen hänessä pelkästään kehittymisen varaa. Näyttää siltä, että joukkuekaverit nauttivat pelaamisesta hänen kanssaan ja nauttivat nähdessään hänen kasvavan. Hän on kovissa paikoissa ja ottaa kovia heittoja kentällä. Nämä tilanteet ovat kasvun paikkoja kaikille ja erityisesti hänelle, Pippen hehkutti.