Golden State Warriors osoitti jälleen materiaalinsa leveyden voittamalla perjantain ja lauantain välisenä yönä Ruudun TV-ottelussa Detroit Pistonsin vieraissa 98-102. Voitto päätti myös joukkueen menestyksekkään kuuden ottelun vieraskiertueen, joka piti sisällään kuusi voittoa.

Kevin Durant ei jäänyt ikävöimään nilkkavamman vuoksi sivussa olevaa Stephen Currya vaan takoi tehot 36/10/7. Avery Bradley oli kotijoukkueen tehokkain 25 pisteellä ja neljällä levypallolla.

– Loistava päätös loistavalle reissulle. Viimeiset kaksi peliä ilman Stephenia, tänään vieläpä joukkuetta vastaan, joka on aiheuttanut meille ongelmia ja voittanut meidät muutama viikko sitten. Olen iloinen joukkueen ilmeestä ja yrityksestä. Nyt menemme kotiin ja olemme kaikki hyvin iloisia siitä, Warriors-käskijä Steve Kerr summasi ottelun jälkeen.

Victor Oladipo oli illan ykköstähti, kun Indiana Pacers lähetti Cleveland Cavaliersin vailla pisteitä kotimatkalle. Oladipo teki 33/8/5 ja Pacers voitti 106-102. Myös LeBron James oli jälleen kerran kuumassa vireessä, mutta edes tehot 29/10/8 eivät riittäneet tällä kertaa yhtenäistä Pacersia vastaan.

Oladipo on tällä kaudella erikoistunut isojen ratkaisukorien heittämiseen loppuhetkillä ja sellainen nähtiin myös yöllä. Päätösneljännestä oli jäljellä 1:01, kun Oladipo upotti Indianan 103-97-johtoon vieneen kolkin. Tästä ei kolminkertainen puolustava idän konferenssivoittaja enää toipunut.

Indiana on voittanut kolme ottelua peräkkäin ja yhdeksän viimeisestä 12 kamppailusta. He ovat ensimmäinen joukkue, joka voitti Cavaliersin kahdesti kuluvalla kaudella. Ei huono suoritus uudelleenrakennusvaiheessa olevalta joukkueelta, joka tippui nimenomaan Clevelandille viime kauden pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Yön tulokset:

Charlotte Hornets – Chicago Bulls 111-119 JA.
Detroit Pistons – Golden State Warriors 98-102
Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers 106-102
Orlando Magic – Denver Nuggets 89-103
Memphis Grizzlies – Toronto Raptors 107-116
Milwaukee Bucks – Dallas Mavericks 109-102
New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 109-116 JA.
San Antonio Spurs – Boston Celtics 105-102