Siipirikkoinen Clippers isännöi Ruudun lauantai-illassa Washington Wizardsia

© Kuva: Getty Images

Lauantai-illassa nähdään jälleen maailman parasta koripalloa parhaaseen katseluaikaan, kun Ruutu-palvelu tarjoaa suorana lähetyksenä kello 22:30 alkaen Los Angeles Clippersin ja Washington Wizardsin välisen kamppailun.

Clippers on lännen 11. kahdeksalla voitolla ja 15 tappiolla. Viime ajat peli on sakannut pahasti, sillä joukkue lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa. Viimeisimpänä se hävisi Minnesota Timberwolvesille keskiviikkona kotona 107-113.

Wizardsilla on kulkenut aavistuksen paremmin. Joukkue on itäisessä konferenssissa kuudentena 14 voitolla ja kymmenellä tappiolla. Viimeisestä viidestä ottelusta se on voittanut kolme ja tuoreimmat kaksi peräkkäin. Washingtonilla on käynnissä viiden ottelun vieraskiertue, jonka saldo on toistaiseksi kaksi voittoa ja tappio.

Ottelussa kannattaa ottaa tarkkailuun Wizardsin Bradley Beal. Heittävä takamies on tehnyt kahdessa viimeisessä ottelussa 85 pistettä 58% heittotarkkuudella (34/59) ja omaa konferenssin neljänneksi parhaan pistekeskiarvon 23,8 ottelua kohden.

Viimeiset viisi vuotta Clippers on ollut yli 50 voiton joukkue runkosarjassa ja yksi läntisen konferenssin suurista, mutta joukkue jonka Wizards kohtaa tänään ei ole enää sama. Clippers kauppasi kesällä Chris Paulin Houston Rocketsiin, ja on nyt menettänyt sairastuvalle sekä Blake Griffinin että Patrick Beverleyn. Tämä on näkynyt väistämättä joukkueen pelissä ja tuloksissa.

L.A. lähtee otteluun siipirikkoisena, mutta heillä on silti tulivoimaa. Joukkueen sentteri DeAndre Jordan on pelipaikallaan yksi sarjan parhaita ja hänellä on allaan 18 pisteen ja 21 levypallon ilta Timberwolvesia vastaan. Heillä on myös Lou Williams, jonka viimeisen viiden ottelun pistekeskiarvo on tyly 25.

Wizards on voittanut Clippersin Los Angelesissa viimeksi helmikuussa 2008, mutta tänään tuon putken katkeaminen on täysin mahdollista – jopa todennäköistä.

Ennakoidut avausviisikot
Wizards: Tim Frazier, Bradley Beal, Otto Porter Jr., Markieff Morris, Marcin Gortat
Clippers: Austin Rivers, Lou Williams, Wesley Johnson, Danilo Gallinari, DeAndre Jordan

 

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.