Lauri Markkanen ja Petteri Koponen mukana Korisliigatähden räppivideossa – katso!

Espoo Unitedin Jouko Järvinen on debytoinut räppärinä. Artistinimeä ”Joske” käyttävä Järvinen on julkaissut ensimmäisen videonsa ja Spotifysta löytyy myös miehen EP.

30-vuotias Järvinen on pelannut Korisliiga-tasolla kahdeksan kauden ajan. Espoo Unitedissa kokenut takamies pelaa toista kauttaan. ”Pihapelit, Action, hiki ja veri” -laulun musiikkivideossa nähdään tukuittain tuttuja kasvoja suomalaisen koriksen huipulta. Videolla laulavat mukana muun muassa Lauri Markkanen ja Petteri Koponen.

Laulun nimi juontaa juurensa toisen räppärin, Brädin, sanoituksissa Susijengi 2.0 –laulussa.

– Joskus lukioaikoina kirjoittelin riimejä, mutta silloin musiikin tekeminen jäi lopulta haaveen tasolle. Olen aina tykännyt Brädin lauseesta ”kasvatti pihapelit, Action, hiki ja veri”, sillä kyseiseen lauseeseen on tiivistetty hyvin pitkälti koko minun elämäni, Järvinen kertoo Espoo Unitedin sivuilla.

– Musiikkivideolle ideana oli pyytää mukaan ihmisiä ympäri Suomen koriskenttää. Halusin mukaan nykyajan tähtien ja vanhojen pelikavereiden lisäksi myös vanhempia pelaajia, joita ihailin junnuna sekä korispersoonia, jotka tekevät arvokasta työtä lajin eteen, tuore muusikko jatkaa.

Video on kuvattu Pyhtäällä ”Soriksen” koripallokentällä, joka on Järviselle itselleen erityisen tärkeä paikka.

Video on nähtävissä yläpuolelta ja EP kuunneltavissa Spotifysta.

Lähde: Espoo Unitedin kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.