Kaksi kertaa NBA:n tähdistöotteluun valittu Cleveland Cavaliersin pelintekijä Isaiah Thomas avasi viimein kautensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Portland Trail Blazersia vastaan. Thomasilta jäi kauden 36 ensimmäistä ottelua välistä tämän kärsittyä lukuisista vaivoista ja loukkaantumisista oikeaan lonkkaansa liittyen.

Debyytti oli lupaava. Cavaliers voitti 127-110 ja Thomas teki debyytissään 17 pistettä ja antoi kolme syöttöä. Pelintekijä siirtyi Cavaliersiin tälle kaudelle Boston Celticsistä osana vaihtokauppaa, jossa Boston antoi Thomasin lisäksi Jae Crowderin, Ante Zizicin ja kaksi varausvuoroa Kyrie Irvingistä.

LeBron James ratkaisi ottelun Cavaliersille iskien tehot 24/6/8. Myös Damian Lillard palasi kokoonpanoon oltuaan viisi ottelua sivussa. Portland-tähti oli välittömästi oma itsensä ja oli ottelun tehokkain pelaaja 25 pisteellä ja kuudella syötöllä.

Yön tulokset:

Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers 127-110
New York Knicks – San Antonio Spurs 91-100
Phoenix Suns – Atlanta Hawks 104-103
Sacramento Kings – Charlotte Hornets 111-131
Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies 113-105