Yhteensä 14 kautta NBA:ssä pelannut ja vuonna 2003 mestaruutta juhlinut Stephen Jackson myönsi käyttäneensä marihuanaa koko uransa ajan.

Jacksonin mielestä marijuana pitäisi poistaa NBA:n kiellettyjen aineiden listalta. Hän paljasti käyttäneensä huumausainetta koko uransa ajan.

– Mielestäni se pitäisi poistaa. Tietenkin. Miksi ei? Minä poltin koko urani ajan. Minulla oli helvetinmoinen ura – en missannut otteluakaan.

Jacksonin mukaan hän poltti marijuanaa pääasiassa pelien jälkeen rentoutuakseen.

– En sano sen auttaneeni, mutta mitä tulee pelien jälkeen, rentoutumiseen, se auttoi. Ennen pelejä kukaan ei pysty pelaamaan sen vaikutuksen alaisena, etenkään NBA:ssa. Kilpailu on kovaa, pelaajat hyviä, joten et voi pelata niiden vaikutuksen alaisena, mutta pelien jälkeen jätkien pitää rentoutua, koska kyseessä on fyysinen laji, Jackson muistuttaa TMZ:n mukaan.

Jackson pelasi urallaan yhteensä 930 ottelua NBA:ssa. Hän oli San Antonion avainpelaajia joukkueen voittaessa mestaruuden kaudella 2003. Lisäksi hän pelasi urallaan New Jerseyssä, Atlantassa, Indianassa, Golden Statessa, Charlottessa, Milwaukeessa ja Clippersissä. Hän päätti uransa vuonna 2015.